بررسی گسترش همکاری‌های دفاعی ایران و عربستان هدف لاریجانی از سفر به ریاض در ادامه محکومیت حمله اسرائیل به غزه، کانادا یورش زمینی اشغالگران به غزه را محکوم کرد ادامه حملات گسترده رژیم صهیونیستی به نوار غزه (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) وزرای خارجه ایران و فرانسه درباره اسنپ‌بک گفت‌وگو کردند بابک شهبازی جاسوس موساد اعدام شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش یمن به نتایج نشست دوحه: ناامید کننده بود واکنش وزارت امور خارجه به بیانیه آمریکا درباره ناآرامی‌های شهریور ۱۴۰۱ در ایران تشریح حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به اسرائیل (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) بازداشت شبکه جاسوسی مرتبط با رژیم صهیونیستی در ارومیه (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو راهی آمریکا می‌شود (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) افزایش ۳۰ درصدی مراجعه به نهادهای خیریه برای تامین داروهای روانپزشکی در اسرائیل گوترش: می‌توان از بازگشت تحریم‌ها علیه ایران جلوگیری کرد ۱۰۶ فلسطینی دیگر در حملات ارتش صهیونیستی به غزه به شهادت رسیدند (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) یمن: در کمتر از ۳ ساعت به تجاوز رژیم صهیونیستی پاسخ قدرتمندانه دادیم واکنش حماس به ادعای اسرائیل درباره استفاده نظامی از برج‌های مسکونی غزه قالیباف قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران را تبریک گفت پوتین از اجرای مرحله اصلی زاپاد ۲۰۲۵ بازدید کرد  پیام رهبر انقلاب درپی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران: از تلاش اعجاب‌انگیزتان تشکّر می‌کنم گوترش: هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل با حضور سران ۱۵۰ کشور و دولت برگزار می‌شود ایرلند: اسرائیل باید درباره نسل‌کشی در غزه پاسخگو باشد حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی| پاسخ سریع یمن به بمباران الحدیده توسط اسرائیل + فیلم (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) پاپ لئو درباره وضعیت مردم غزه ابراز نگرانی کرد لاریجانی با بن سلمان دیدار کرد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) مصر به گسترش اشغال غزه واکنش نشان داد طالبان: ترامپ از واقعیت‌های افغانستان بی‌اطلاع است ادعای انتخاب کفیل ریاست‌جمهوری پس از قهر احمدی‌نژاد تکذیب شد تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ویدئو | حضور مردم منطقه اسماعیل آباد مشهد پای صندوق‌های رای

  • کد خبر: ۲۱۴۷۹۵
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۲:۰۵
ویدئو | حضور مردم منطقه اسماعیل آباد مشهد پای صندوق‌های رای
تصاویری از حضور پرشور مردم منطقه اسماعیل آباد مشهد پای صندوق‌های رای را اینجا ببینید.

به گزارش شهرآرانیوز، صبح امروز ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ که روند انتخابات آغار شد تا تمدید شبانه شعب اخذ رای که نماینده حضور پرشور مردم بود؛ مردم مشهد در سراسر شهر پای صندوق‌های رای حاضر شدند.

مردم منطقه اسماعیل‌آباد مشهد نیز در خانه بهداشت این محله چراغ شعبه اخذ رای را روشن نگه‌داشتند تا عشق خودشان به میهن را روی برگه رای بنویسند و در صندوق آینده کشور بیاندازند.

از جوانی که بخاطر عشق به ایران آمده بود تا مادری که برای آبادی کشور و توجه به جوانان پای صندوق حاضر شد همه و همه امیدوار به آن بودند که نمایندگان آینده‌شان پاسخ این حضور پرشور را با سرفرازی و آبادی بدهند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->